vrijdag 19 oktober 2007

DAVID TEGEN GOLIATH


Letterlijk en figuurlijk wordt het morgen een strijd tussen de grote en de kleine. Niet dat wij ons daar bij voorbaat bij neer leggen, maar de Russen overtreffen ons team op papier op alle vlakken.
Hun gemiddelde lengte ligt hoger en ook hun sprong en slagkracht. Ook komen ze uit een veel groter land. Natuurlijk overstijgt hun budget die van ons en ze spelen in een betere competitie. Ze hebben een sterkere service en een beter blok. Maar juist dat allemaal maakt het zo een uitdaging om van dit team te winnen.

Het enige waar wij hoger in scoren is het aantal buitenlanders en de gemiddelde leeftijd. Onze ervaring moeten wij dan ook ten volste benutten. Voor de rest hebben wij gewoon een enthausiaste ploeg en gaan wij er voor. Morgen weten we of dat genoeg is om tegen Ekaterineburg te winnen. Daarbij heeft de coach al "gedreigd" met een training op zondag, als wij niet goed presteren. Dus des te meer rede om er vol voor te gaan.

dinsdag 16 oktober 2007

EERSTE WEDSTRIJD GEWONNEN

Gisteren hebben we de 1e competitiewedstrijd gewonnen tegen Paralimni met 3-1. De eerste 2 sets verliepen voorspoedig en die sloten wij af met 25-19 en 25-18.
De derde set ging gelijker op door een iets mindere service van onze kant en beter spel van de tegenstander en we verloren die uiteindelijk met 23-25.
In de vierde set speelden wij weer op ons niveau en wonnen deze set met 25-19 en daarmee de wedstrijd.

Ik ben positief verrast door het niveau van deze wedstrijd. Beide teams hebben goede Cyprische spelers en door het aantal van 4 buitenlanders wordt het niveau nog verder omhoog gebracht. Ik denk dat de wedstrijd van gisteren vergelijkbaar is met het niveau van de betere teams in Nederland. Paralimni is niet een van de topteams in Cyprus, maar het is een team waar we zeker gewoon goed tegen moet spelen om te winnen.

Aangezien mijn team vorig seizoen kampioen is geworden zullen veel teams blij zijn met iedere set die ze tegen ons winnen. Er zijn twee andere teams waar wij heel serieus rekening mee moeten houden, de namen moet ik je even schuldig blijven, maar beide teams komen uit Paphos. Met die twee teams zullen wij moeten strijden om de prijzen.

Onze volgende wedstrijd is zaterdag, weer bij ons thuis, voor de Challenge Cup tegen Ekaterineburg uit Rusland. Daar spelen nog een aantal 'bekenden' in van mij van vorig seizoen en dat zal een moeilijke pot worden om te winnnen, maar niet onmogelijk. Er zal in ieder geval weer het nodige publiek op af komen die voor veel sfeer zullen zorgen.

zondag 14 oktober 2007

DE AANKONDIGING VAN MIJN KOMST


10/10/2007 - Μεταγραφική βόμβα ...
Βόμβα μεγατόνων έσκασε στο στρατόπεδο του φοίνικα και άκουει στο όνομα Marko Klok, όπου σκόρπισε ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους της ομάδας.
Ο εν ενεργεία παίκτης της εθνικής Ολλανδίας έχει ύψος 1.94 και αγωνίζεται στην θέση του ακραίου επιθετικού, αν και στην εθνική ομάδα της χώρας του χρησιμοποιείτε και σαν λίμπερο. Είναι ενεργό και ανελλιπές μέλος της εθνικής Ολλανδίας από το 1991, με παρά πολλές διακρίσεις.
Ο Μάρκο είναι γεννημένος στις 14/03/1968 είναι αριστερόχειρας και όπως δείχνουν τα πράγματα είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά και να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.
Έχει φορέσει αρκετές φανέλες ομάδων αλλά οι κυριότερες είναι Roma στην Ιταλία, Novi Urengoi Ρωσία και Ortec Rotterdam Ολλανδία.
Σήμερα έλαβε μέρος την προπόνηση και είδη έχει δώσει τα πρώτα σημάδια της ποιότητας του που ανέβασε κατακόρυφα τη ψυχολογία όλων των συμπαικτών του.

Voor iedereen die vroeger niet heeft zitten slapen bij de lessen Latijns, kan je hier lezen wat ze van mij vinden. Voor diegene die geen Latijns hadden gekozen volgt hier een korte samenvatting.

Er wordt een omschrijving gegeven van mij, lengte enzo, en waar ik gespeeld heb. Verder zijn ze natuurlijk erg blij dat ik hun team kom versterken en ik kan zeggen dat dat geheel wederzijds is. Zoals ik al eerder geschreven heb is alles dik in orde.