dinsdag 23 september 2008

GEEN WILGEN OP CYPRUS


Na wederom een geslaagd seizoen met dit maal Anorthosis Famagusta met weer een mooi kampioenschap is de zoektocht naar een nieuwe club nog niet geindigd.

Vele clubs zijn, via mijn zaakwaarnemer, bij mij de revue gepasseerd en ik ben bij vele clubs de revue gepasseerd. Uit allerlei landen, van Belgie t/m Dubai. Sommige waren grote bekende en andere kleine onbekende. Van de grote bekende clubs is uiteindelijk niets concreets gekomen en met een aantal kleinere onbekende ben ik nog bezig. Onbekend betekent voor mij niet dat ik dat bij voorbaat van de hand wijs, want ik zeg altijd;'Wie het kleine niet eert, is het grote niet weert'. Toch?

Uiteindelijk is er nog steeds geen definitief contract van gekomen.
Veel gehoorde opmerking van veel clubs is;'speelt hij nog?'. Ja dus. De volgende vraag is meestal; 'Waar speelt hij nu?' en de daarop volgende: Hoe oud is hij eigelijk? En dan blijkt 40 jaar wel heel erg oud te zijn voor een topvolleyballer.

Nu voel ik mij, sorry hoor voor de mensen die het graag anders zien, nog helemaal niet oud en zeker niet te oud om op hoog niveau te volleyballen. Maar ik heb er in de praktijk wel mee te maken dat andere mensen 'een volleyballer van 40' wel oud vinden en zelfs te oud. Weerhoudt dat mij er van om toch nog op zoek te zijn naar een club.? Nee dus.

Daarbij zijn er helemaal geen wilgen op Cyprus dus ik kan mijn schoenen er niet eens aan hangen.

Wordt vervolgd.