maandag 17 december 2007

KLOK-FAMILY GESETTELD

Het gaat helemaal goed hier op Cyprus. Samen met mijn gezin heb ik hier een fantastische tijd. Mijn vrouw en kinderen hebben inmiddels, na enkele gewenningsprobleempjes, helemaal hun draai gevonden. De kinderen gaan naar de American Academy, een van de vele internationale scholen in Limassol, waar wij wonen en leren daar Engels, Grieks en natuurlijk nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen.

Jeffrey heeft al sinds de eerste dag 'last' van een meisje, Eva (half Russsich/half Cypers) die hem allerlei briefjes schrijft en af en toe een kusje steelt. Hij vindt het allemaal prachtig en komt elke dag wel thuis met een verhaal over Eva, maar ook de school zelf vind ie erg leuk.

Ameritha heeft iets langer moeten wennen maar die werd ook meteen al de eerste dag op haar gemak gesteld door klasgenootje Andreas, die haar meteen al leuk vond en meteen naast haar kwam zitten.

Beryl heeft inmiddels al enkele moeders van de school van de kinderen leren kennen waar ze regelatig iets mee gaat doen en ook heeft ze een Nederlandse vrouwlijke dokter leren kennen waar ze regelmatig iets mee gaat eten of drinken.

Ook volleyballend gaat het helemaal goed. Tot nu toe hebben wij, na een inhaalrace van twee wedstrijden per week, omdat de competitie stil lag ivm met het Pre-OKT wat we onlangs in Italie gespeeld hebben 8 wedstrijden gepeeld en 7 gewonnen en 1 verloren. Zoals je weet speel ik als passer-aanvaller en dat gaat ook er goed. Zo goed, dat de club al aangegeven heeft dat ze mijn voor nog eeen aantal jaren hier wil houden. Ook heeft een Italiaanse A2 club mij gevraagd, nadat ik hier net een week getekent had en die gaan ook voor komend seizoen weer bellen. De houdbaarheidsdatum van 'Klokkie' is dus nog niet overschreden.

By the way. Ik was een lange tijd 'off-line' omdat we pas sinds vorige week internet hebben in ons appartement. Vanaf nu zal ik je dus weer regelmatig verblijden met onze belevenissen in Cyprus. In de tussentijd is het hier redelijk mooi weer, elke dag wel wat regen, maar ook de zon schijnt nog lekker.