maandag 5 mei 2008

EVEN UPDATEN

De huidige stand van zaken vanaf Cyprus. Wij hebben nog steeds om de dag water. De leiding gaat dinsdags om 07.00 uur dicht en gaat weer op woensdagavond om 19.00 uur open. De volgende dag weer om 07.00 dicht en vrijdag weer om 19.00 open. Soms is het een uurtje of twee eerder open, maar het is ongeveer 12 uur water en dan 36 uur geen water.

Gelukkig hebben wij (en ieder huis in Cyprus) wel een watertank op het dak van minimaal 500 liter dus wij zijn nog maar 1 dag echt zonder water geweest, maar wij moeten wel zuinig aan doen en minder vaak en minder lang douchen en toillet minder vaak doortrekken is dus nog wel belangrijk. Gelukkig is het nog wel zo dat wij er allemaal fris bij lopen, maar toen ik klaar was met de competitie en ik dus niet meer in de sporthal douchte en toen ook mijn schoonmoeder hier laatst was en wij dus met zijn vijven waren, moesten wij toch wel rekening houden met de hoeveelheid water die wij gebruiken.

Het betekent ook s'avonds de was doen en de afwasmiachine laten draaien en ook wat vaker met de hand afwassen. Het enige wat wij helemaal niet hebben wanneer het afgesloten is, is het drinkwater, want daar heeft niemand een tank voor, dus dat is flessen vullen tijdens de 'open' uren.