zaterdag 16 augustus 2008

UPDATE

Hier loopt het even allemaal anders dan gedacht, op volleybalgebied dan. Zo dacht ik nog, ik blijf hier en zo heb ik weer geen club. Die eikels hier hebben mij afgelopen maandag gezegd dt ze toch niet met mij verder willen. De redenen zal ik jullie besparen. Ik heb wel 10 keer met ze gesproken en steeds hebben ze mij voorgehouden dat ze mij wilden houden. Ook hier gebeurt het dus. Weliswaar had ik geen contract meer, maar mondeling hadden ze al wel toegezegd, maar dat geld hier helaas niet.

Nu maar weer op zoek naar iets anders, misschien Turkije of het Midden-Oosten. Voor komend seizoen hebben zij in Turkije de leeftijdsgrens van 35 jaar afgeschaft. Vorig jaar is daardoor nog een aanbieding afgeketst. Mijn zaakwaarnemer is weer op zoek.

Intussen gaat het dagelijkse leven gewoon door. Wij genieten nog steeds van de prachtige zomer hier. De kinderen zijn nog steeds bij familie in Nederland aan het logeren dus wij zijn heel veel met vrienden uit eten of naar feestjes en we hebben nog steeds maar om de dag water. Inmiddels worden de tankers achter elkaar geleegd via de kilometerslange pijp die het water naar het land brengt en daar kan dus tenminste een voorraadje mee opgebouwd worden. Uiteindelijk is het niet genoeg om de ‘waterbeperking’ op te heffen, maar een begin is gemaakt.

Tijdens Cyprus Beach Tour ben ik na 2x 3e geworden te zijn tijdens het laatste toernooi 1e geworden met mijn partner Dusan Ilic. Ook ging ie lekker met beachvolleybal, vorige week een toernooi van het beachcircuit op Cyprus gewonnen. Dat was lachen om van twee cyprioten te winnen. Vond het publiek niet leuk, maar wij dus wel, haha. Het was zowieso een leuke manier om enigzins bewegend de zomer door te komen en in vorm te blijven. Nu al weer 2 weekjes niets, maar vanaf volgende week ga ik met Salamina mee trainen om aan mijn persoonlijke voorbereiding te beginnen tot dat ik een club heb.