dinsdag 21 april 2009

HALVE FINALE BEKER MET 3-1 VAN DIONISOS GEWONNEN


Zo moeilijk als wij het tijdens de halve finale van de play-offs tegen Dionisos hadden, zo makkelijk ging het vandaag. Een kleine inzinking in de tweede set daar gelaten, was het een redelijk makkelijke wedstrijd, waarin Dionisos nou niet echt graag leek te willen winnen. Ok, zij hebben ongeveer een maand geen wedstrijden gespeeld, dus misschien was het weer even wennen voor ze, maar ook gedurende de wedstrijd kwam er niet meer strijd van hun kant. Van onze kant des te meer en ook met redelijk volleybal wisten wij zo de wedstrijd te winnen. Morgen is de andere halve finale, AEK - Omonia en vrijdag de finale. Mocht het Omonia worden dan wordt het zeker een hectische wedstrijd wat betreft de fans want de fans van hun zijn echte hooligans en die van ons zijn ook geen lieverdjes. De volleybalbond heeft hier al een beetje op geanticipeerd en er mogen maar 200 fans van elk team in de hal zijn. Trieste situatie natuurlijk voor een finale en dat houdt ook echt niet de wantoestanden tegen. Buiten zal het voor, tijdens en na de wedstrijd des te rumoeriger zijn en vooral de Omonia fans zullen zich roeren en laten horen.
Ook vanavond na de wedstrijd was er een groep van hun fans die voor veel opschudding zorgden door onder andere stenen op auto's te gooien.

Maar eerst moet morgen nog de andere wedstrijd gespeeld worden en misschien stijgt AEK wel boven zich zelf uit en waardoor zij de wedstrijd kunnen winnen.