woensdag 23 januari 2008

1E OP DE RANGLIJST


Eindelijk staan we eerste op de ranglijst. Door de onderbrekingen met Oranje liepen wij steeds een aantal wedstrijden achter op de meeste andere ploegen. Ondanks dat wij maar 1 wedstrijd hadden verloren stonden wij toch niet boven aan, maar daar is sinds afgelopen maandag verandering in gekomen omdat wij nu even veel wedstrijden hebben als de andere ploegen. Vrijdag hebben we de 1e wedstrijd van de tweede ronde, en volgende week hebben we nog een inhaalwedstrijd die voor de eerste ronde geldt.

Ook hebben wij en nieuwe spelverdeler. Goede, ervaren speler, die na een mislukt avontuur in Turkije zonder club zat en onze club nog wat middelen had om hem hier heen te halen. Zijn naam is Gens Jordi, Spaans ex-international en hij speelt een stuk sneller dan ons andere spelverdeler en ook een stuk zuiverder. Al met al moet het de club nog meer zekerheid geven om het kampioenschap binnen te halen.

Voor ons betekent het dat wij nog beter zijn geworden, maar ook dat wij nog harder zullen moeten werken en ook dat de druk hoger gaat worden om kampioen te worden. Maar dit maakt het alleen maar leuker en spannender.